15.03.2019

Иван Миховски и Асим Адемов посрещнаха в парламента деца, родители и учители от с. Глогово

Народният представител Иван Миховски и евродепутатът Асим Адемов посрещнаха в парламента днес деца, родители и учители от тетевенското село Глогово. Поканата си към тях те оправиха на среща преди месец по време на посещението си в Тетевенска община за събитието в рамките на инициативата на Адемов „Да върнем родителите в училище“.

15 малчугани от ЦДГ „Изгрев“ – с. Глогово, заедно с майките си, водени от директора на детското заведение Левчана Хаджиева и учителките Таня Милева и Силвия Ничева се разходиха в парламента, за да видят на място как работят народните представители. От балкона на НС те изгледаха парламентарния контрол.

Лично да поздрави гостите дойде и председателят на парламента Цвета Караянчева, както и народният представител Даниела Савеклиева.

Днешното ни гостуване в Народното събрание бе нетипично изживяване, но много приятно за нашите малки деца, а и за нас като възрастни хора. Всички сме много впечатлени от топлото посрещане и изключително милото отношение към нас от г-жа Караянчева. Сигурно и затова децата ни бяха много освободени от притеснения и с желание поздравиха със стихчета и песни домакините си, споделиха родители след срещата. Те изразиха благодарността си към Миховски и Адемов за изпълненото обещание да осигурят пътуването на групата до София и подариха на новия си приятел в лицето на председателя на НС Цвета Караянчева атрактивен подарък.

Групата бе придружена и от кмета на община Тетевен Мадлена Бояджиева.

 

 

 

 

< Назад