25.10.2019

ГЕРБ закри кампанията си в Поморие

С концерт на самодейните състави, под надслов „Заедно за Поморие“, ПП ГЕРБ официално закри предизборната си кампания в Поморие.

„Искаме да продължим развитието на нашия град и община с ясната мисъл за бъдещето на нашите деца, с мисълта за спокойствието на нашите родители днес и с мисълта за нашето прекрасно утре. Благодаря ви, че през тези 30 дни вие отново ни подкрепихте, защото залите бяха пълни, а всичко, което казахте, беше с свързано с развитието на Поморие и общината. Гласувайки с № 43 на 27 октомври за кмет на община, кметове на населени места и общински съветници, отново заедно ще продължим да развиваме нашия прекрасен град и община“, каза кандидатът за трети мандат кмет на община Поморие Иван Алексиев.

„Нашите кандидати за общински съветници бяха във всяко едно населено място и се запознаха с желанията и очаквания на жителите на общината. Подкрепете ни, защото в общинския съвет трябва да има знаещи, можещи и открити хора“, призова водачът на листата и общински координатор на ГЕРБ Поморие Адам Адамов.

Освен за кмет на община Поморие, ГЕРБ издигна кандидати за кметове на гр. Ахелой, гр. Каблешково, с. Бата, с. Горица, с. Гълъбец и с. Порой.

Няма нужда от много думи за досегашния кмет на Поморие Иван Алексиев и неговия екип. Защото всичко, което са направили, се вижда и е в полза на жителите на общината. Нека промяната продължи и Поморие се развива като европейско и добро място за живеене. Заедно можем повече! С тези думи областният координатор и депутат от ПП ГЕРБ Димитър Бойчев подкрепи кандидатите.

На събитието присъства и народният представител Ася Пеева. „В неделя Поморие ще избере своите следващи четири години. Но това няма да бъде изборът за промяна, защото Поморие избра промяната преди осем години. В неделя ни предстои да преместим с един час времето напред, но и ще имаме възможност да ускорим развитието на Поморие 43 пъти. Бъдете активни за успеха на Поморие.“, каза тя.

Впечатлен и развълнуван от изпълненията на самодейните състави, кандидат-кметът Иван Алексиев закри представлението с думите: „Благодаря на всички участници в този прекрасен концерт, който е и завършек на нашата кампания. По този позитивен начин премина и цялата ни кампания. Благодаря на всички, с които се срещнахме за това, че през този един месец ни заредихте с вашата позитивна енергия. Тази позитивна енергия, която носим и ние и с която ще продължим да променяме Поморие и община Поморие. Благодаря ви! Вярвам ви! И съм убеден, че в неделя, с номер 43 ще продължим напред.

< Назад