09.06.2024

Десислава Танева: Гласувах за сигурност, с надежда за редовно правителство

„Днес гласувах за сигурност. Гласувах с надеждата за редовно правителство и за това да има прогнозируемост на средата, в която живеем. Гласувах за нормален диалог и за възможностите да имаме перспектива. Гласувах за справедлива Европа, която да бъде управлявана добре и всяка държава членка да бъде разпознаваема, както и техните граждани“, заяви Десислава Танева, след като упражни правото си на вот.
По думите й изключително важно е да има редовно правителство, което да управлява със знания и опит, и хората да бъдат уверени в утрешния ден.
Тя призова хората да излязат и да гласуват, защото по този начин изразяваме своята гражданска позиция и грижа за съдбата на България.
„Трябва да има стабилно редовно правителство, което да изведе държавата от кризите. Няма значение как ще гласуваме – с хартиена бюлетина или на машина. Аз вярвам на изборната администрация и нямам съмнение, че всички гласове ще бъдат отчетени правилно“, заяви Десислава Танева.
Водачът на листата на Коалиция ГЕРБ – СДС в Сливен Десислава Танева упражни правото си на вот в училище „Хаджи Мина Пашов“.

< Назад