04.12.2018

Депутатите от ГЕРБ-Хасково Делян Добрев и Георги Станков и министър Красен Кралев подкрепиха инициативата „10 причини да остана в моя град”

Народните представители от ГЕРБ-Хасково Делян Добрев и д-р Георги Станков, министърът на младежта и спорта Красен Кралев, както и областният управител на Хасково Станислав Дечев бяха гости на церемониите „10 причини да остана в моя град”, които се проведоха в Харманли и Свиленград. Проектът е съвместен между в. ”Стандарт” и общините-домакини, а в рамките на инициативата бе представена фотоизложба с най-значимите 10 обекта, които са променили живота на  хората по места и са мотивирали младите да останат да живеят тук.

„Преди три години ние обещахме 50 милиона лева инвестиции в Харманли след като Мария Киркова бе избрана за кмет. Тогава отчетохме, че за 8 години при предишното управление на Харманли тук не е имало никакви инвестиции. Днес  мога да кажа, че 30 милиона лева вече са инвестирани в Харманли, а останалите 20 ще ги видите до края на първия мандат на Мария Киркова”, подчерта по време на церемонията в Харманли Делян Добрев.

По-късно Делян Добрев, който е и областен координатор на ГЕРБ-Хасково, министър Кралев и областният управител Дечев инспектираха строителството на спортен комплекс „Хеброс” в Харманли. За цялостното обновяване на спортното съоръжение правителството на Бойко Борисов отпусна 5 100 000 лева.

Тримата също така посетиха и футболния стадион „Хасково“. Средствата за неговия ремонт са в размер на близо половин милион лева и бяха отпуснати от ММС със съдействието на депутатите от ГЕРБ-Хасково.

< Назад