05.09.2022

Делян Добрев: Безхаберниците, които ни управляваха година и половина, доведоха държавата до състояние, от което и най-способните министри трудно ще я измъкнат

С водосвет за успех откриха предизборната си кампания кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС в Хасково. Водачът на листата Делян Добрев подчерта, че по традиция ГЕРБ-СДС тръгва към изборната си победа с Божията благословия. „Днес се помолихме и за успешно излизане на България от тежката криза. Защото през последната година и половина „Промяната“ ни донесе 10 пъти по-високи цени на тока, 10 пъти по-високи цени на газа и над 20% инфлация- рекордна от 1997 година до сега. Тези безхаберници, които ни управляваха до сега, доведоха държавата до състояние, от което и на най-способните министри ще им бъде много трудно да се справят, за да преодолеят кризата“, категоричен е водачът на листата Делян Добрев. „Хасково през тази година и половина остана валат, в буквалния смисъл на думата“, подчерта Добрев и припомни, че последното правителство на Бойко Борисов отпусна средства за подмяна на над 6 км. водопроводи в града. „ Водопроводът на ул. “Македония“ е последният проект, финансиран с пари от кабинета Борисов 3. Хасково получи близо 5 млн. лв. за нов парк над ДНА, за асфалтиране в града и по селата и много други проекти, които бяха финансирани по времето на управлението на Бойко Борисов“, каза още Делян Добрев. Той е категоричен, че ако ГЕРБ отново участва в управлението на страната, финансирането на проектите в Хасково и региона ще продължи. „Ние сме обявили вече някои от основните проекти- изграждане на Околовръстен път на града, велоалея Хасково-Минерални бани, водния цикъл. Уличната настилка в града е в недобро състояние, защото няма инвестиции. В цяла България е така, защото година и половина „Промяната“ не направи един линеен метър магистрала и един линеен метър път. Мантинелите не могат да сменят. На това трябва да се сложи край и се надявам хората да гласуват с разум“, обобщи Делян Добрев.

Кандидатите в листата на ГЕРБ-СДС са млади, енергични, доказали се в своята област професионалисти. Затова отборът на ГЕРБ-СДС тръгва уверен към изборната победа с номер 24 в бюлетината.  

 

 

 

< Назад