15.05.2016

Цветан Цветанов: Структурите на ГЕРБ в област Бургас са сред най-силните в страната

Винаги давам Област Бургас за пример. Структурите на ГЕРБ в Бургаска област са едни от най-силните в страната и това се доказва с резултатите от последните местни избори. На местните избори през 2015 г от 13 общини хората избраха 9 кметове да са от ГЕРБ. Това е сериозен успех, но и много по-голяма отговорност. Това каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с членове и симпатизанти в Бургас, на която присъстваха над 350 души. „В нашата партия сме доказали, че можем да носим отговорност. Няма човек, който да е дошъл в Бургас и да не отчете направеното тук. Димитър Николов върна кредита на доверие на избирателите - Бургас се превърна в страхотно място за живеене и инвестиране”, посочи Цветанов. Председателят на ПГ на ГЕРБ бе категоричен, че най-важното за управляващата партия е да запази единството в структурите си.

 

Зам.-председателят на ГЕРБ проведе работна среща с областното ръководство, ръководствата на общинските структури, народни представители, кметове и общински съветници от ГЕРБ от Бургаска област. На форума присъстваха Димитър Николов – заместник-председател на ГЕРБ и кмет на Община Бургас и министърът на околната среда и водите Ивелина Василева.

Цветан Цветанов направен детайлен анализ на резултатите на ГЕРБ в областта на местните избори през 2015 г. В рамките на събитието бяха обсъдени актуални въпроси от местната политика на партията, както и бъдещи инициативи на ГЕРБ.

На финала на срещата Цветан Цветанов връчи членските карти на 26 активисти на партията от Бургас.

 

< Назад