16.09.2017

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети област Шумен на 16 септември

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Шумен на 16 септември 2017 г. (събота). Той ще бъде придружаван от кмета на Шумен и областен координатор на ГЕРБ Любомир Христов и народните представители д-р Румен Генов и Димитър Александров.

В 11:30 часа Цветанов ще даде пресконференция по актуални политически въпроси в регионалния Пресклуб на БТА, намиращ се в сградата на Областна управа на  бул. „Славянски“ 30 в Шумен.

Цветан Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на партията в гр. Каспичан и в гр. Нови пазар. Първата среща в Каспичан ще стартира в 13:30 ч., в камерната зала на НЧ „Пробуда – 1928“, намиращо се на ул. „Мадарски конник“ № 46. Срещата в гр. Нови пазар ще се проведе в многофункционалната зала на НЧ „Христо Ботев – 1872“, намираща се на ул. „Патриарх Евтимий“ №1, от 14:30 часа.

След това Цветанов ще посети с. Цани Гинчево, община Никола Козлево, където ще присъства на официалното откриване на НЧ „Пробуда“, от 16:00 часа.

В 17:30 часа Цветан Цветанов ще се срещне с пострадалите в трагичния инцидент от Хитрино и ще посети къщата, която се изгражда със средства дарени от ПГ на ПП ГЕРБ.

Посещението на председателя на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще завърши със среща на членове и симпатизанти на партията в гр. Шумен, в къщата „Баба Райна“, част от Историческа зона „Старият Шумен“ от 18:30 часа.

< Назад