04.03.2020

За трета поредна година областната организация на ГЕРБ-Силистра отбеляза в народни носии 3 март

Членове, приятели и симпатизанти на областната организация на ПП ГЕРБ-Силистра за трета поредна година отбелязаха в народни носии националния ни празник - 3 март. Идеята е на областния координатор Тодор Тодоров. В мероприятието участваха близо 500 родолюбиви българи от Силистра и съседни области.

За доброто настроение на присъстващите се погрижиха от професионалния фолклорен състав "Добруджа", които с прекрасната народна музика на живо и чудните добруджански песни и хора допринесоха за изключителната атмосфера на празненството.

Тодор Кожухаров и неговият оркестър "Южни ритми" също допринесоха за прекрасното тържество. Специални гости на събитието бяха и представители на сдружение "Хайдути" от Пловдив, които разпространяват духа на българщината и патриотизма в цяла България, а на 3 март изнесоха открит урок по родолюбие в Силистра.

"Във времена като тези на нас се пада отговорността да опазим българщината! За тази земя са умирали нашите деди и ние сме длъжни да я пазим! Да живее България!" поздрави присъстващите областният координатор Тодор Тодоров.

< Назад