03.03.2017

Водачът на листата на ГЕРБ в София област Николина Ангелкова се срещна с работещите в предприятие в Етрополе

Водачът на листата на ГЕРБ в София област Николина Ангелкова се срещна с работещите в предприятие в Етрополе. Тя заяви пред тях, че би било изключително полезно, ако кандидатстват по ОП "Иновации и конкурентоспособност" и пое ангажимент да им съдейства при следващ мандат на ГЕРБ.
Като основен приоритет в предизборната програма на ГЕРБ Ангелкова посочи образованието. “Всеки родител иска да инвестира в образованието на децата си. В нашата програма залагаме на връзката между образованието и социалната помощ. Когато едно дете бъде принудено да се образова, можем да постигнем ефекта, който искаме да имаме в следващите години. Това е и мярка за справяне с безработицата. Трябва да насърчаваме връзката между бизнеса и образованието, защото липсват подготвени и образовани кадри, които да отговорят на нуждите на бизнеса от квалифицирана работна ръка”, обясни Ангелкова. Тя подчерта, че за ГЕРБ приоритет са и засилването на дуалното и професионалното обучение.
„В програмата за новия управленски мандат ГЕРБ предлага премахване на административната тежест за бизнеса и хората", каза Николина Ангелкова. Тя призова хората да не се подават на популизма. "Ние работим за реалните решения за България", подчерта водачът на листата на ГЕРБ в София област.

< Назад