18.04.2019

Варненският депутат Таня Петрова ще бъде гост на представянето на иновативни модели в учебната среда

Народният представител от Парламентарната група на ГЕРБ Таня Петрова ще бъде гост на събитието, на което 32-ма учители от Варна и региона ще получат официално сертификати за обучението им по програмата Google Certified Educator.

Над 20 училища във Варненска област от общо 150 в цялата страна вече прилагат успешно концепцията за Креативна класна стая, разработена от Центъра за творческо обучение. Цялостният модел за иновативна трансформация на учебната среда и учебния процес чрез новите технологии ще бъде представен на 22 април (понеделник), от 17:00 ч. в актовата зала на 7 СУ „Найден Геров“ във Варна. Събитието, организирано от Центъра за творческо обучение в партньорство с училището, е посветено на възможностите за вплитане на новите технологии в административната и учебната дейност.

С участието на варненския депутат и дългогодишен училищен директор Таня Петрова, на членове на комисията за иновативни училища и експерти от образователния сектор ще бъдат обсъдени перспективите пред училищата в Облака и Google сертифицираните учители.

 

 

< Назад