06.07.2021

В Сандански: ГЕРБ кани "Има такъв народ" на предизборен дебат, от партията на Слави Трифонов мълчат

Кандидатът за народен представител от коалиция ГЕРБ – СДС от Сандански Стоян Стоев отправи покана за публичен дебат към съгражданина си и кандидат за депутат от партията "Има такъв народ" Христо Гушков. Поводът е липсата на публичност в Сандански от партията на шоумена Слави Трифонов.

„Мисля, че хората е редно да видят за кого гласуват, какви са идеите и какво предлага да направи. Знаем, че г-н Трифонов се отказа да се кандидатира за каквото и да било, така че никой в страната реално не гласува за него, а за неговите кандидати. Нека видим лицата и идеите им. Мисля, че така е редно“, обоснова поканата си Стоян Стоев.

Кандидатът на ГЕРБ предложи дебатът да бъде предаван на живо в една от местните медии в Сандански, но изрази готовност да се съобрази с предпочитанията на кандидата на "Има такъв народ", ако неговото виждане е различно. „Зная, че г-н Трифонов нееднократно е подчертавал, че презира страхливите хора. Надявам се, че  и Вие няма да се уплашите да застанете пред хората и да говорите за бъдещето и за идеите, които имате“, обърна се Стоев към третия в листата на "Има такъв народ" Христо Гушков.

До края на предизборната кампания остават 4 дни, като до този момент няма никакъв отговор от щаба на "Има такъв народ" в Сандански към отправената покана.

 

< Назад