26.05.2016

Студент по международни отношения оглави МГЕРБ – Горна Оряховица

Отчетно-изборно събрание проведоха младежите от ГЕРБ в Горна Оряховица. Форумът, иницииран от областния клубен ръководител Георги Недев, бе уважен още от народния представител инж. Клавдия Ганчева и общинския координатор на ГЕРБ в Г. Оряховица адв. Деница Цветанова. Гост бе и Исмаил Исмаилов от великотърновската младежка организация, която е най-голямата в областта.

Събранието откри горнооряховският лидер на ГЕРБ Деница Цветанова, която направи кратък разбор на дейността на младежите. Отделно помещение за провеждането на бъдещи работни срещи и заседания е осигурено за младежката структура, обяви Цветанова.

Единодушно събранието гласува председател на МГЕРБ – Горна Оряховица да бъде 24-годишният Добромир Георгиев, който в момента завършва международни отношения в УНСС. За организационен секретар бе избрана Анита Дериджиян, студентка във ВТУ. В петчленното ръководство влизат още Георги Димитров, Николай Николов и Христо Сулов.

Новото ръководство да работи за разширяване влиянието на младите хора в селата от общината и в град Долна Оряховица, пожела Деница Цветанова след вота. С пожелание за успех към новото ръководство се обърна и инж. Клавдия Ганчева, която изрази своята надежда за активно включване на Младежи ГЕРБ в предстоящите президентски избори. Приятелско отношение и добра комуникация пожела областният координатор на младежите Георги Недев.

Нови ръководства на МГЕРБ вече бяха избрани също и в Свищов, Павликени, Златарица и Сухиндол.

< Назад