11.09.2020

Старопрестолната професионална гимназия по икономика с благодарствено писмо до депутата Станислава Стоянова

Благодарствено писмо до депутата от ГЕРБ Станислава Стоянова изпратиха от ръководството на Старопрестолна професионална гимназия по икономика във Велико Търново. Стоянова, която е част от парламентарната Комисия по образование и наука, поддържа активен диалог с образователните структури в цялата Великотърновска област. От началото на мандата, народният представител неизменно подкрепяше и инициативите на Старопрестолната професионална гимназия по икономика.

„Високо ценим Вашия личен ангажимент, мотивация и сериозен принос към инициативите, които провеждаме. Благодарение на Вашето съдействие и положително отношение към процесите на модернизация на училището е факт възможността да се стартират мерките за енергийна ефективност“, се казва в писмото от името от директора и екипа на авторитетното училище.

„Над 8500 са учениците във Велико Търново тази година. Изключително доволна съм, че  местната и националната политика са в синхрон, а образованието е сред основните ангажименти. Вече почти всички бази на училищата и градините в старата столица са обновени, или се работи по това, а през последните година-две, все повече са младите учители, които започват работа в системата“, коментира народният представител Станислава Стоянова

 

< Назад