19.09.2021

Старейшини ГЕРБ от област Враца проведоха работна среща

„България постигна много. Дължите го на Вашия премиер Бойко Борисов.“ С тези думи канцлерът на Германия Ангела Меркел се обръща към проф. Николай Андреев по време на среща. „Оценка, която говори сама по себе си и е гордост за всеки български гражданин, не само за мен.“ Това сподели председателят на Старейшини ГЕРБ Николай Андреев в рамките на работна среща на областната структура на СГЕРБ – Враца.

Гости на срещата бяха още инж. Петя Аврамова, областен координатор на ГЕРБ – Враца и Калин Каменов, кмет на Община Враца и общински ръководител на ГЕРБ – Враца.

Проф. Андреев припомни, че по времето на Борисов БВП е удвоен.

„Политическа партия ГЕРБ доказа, че може да носи отговорност. Важно е ГЕРБ да бъде категорична първа политическа сила на предстоящите избори на 14 ноември, защото резултатът ще бъде решаващ за България за следващите 20-30 години.“

В подкрепа на думите на проф. Андреев, инж. Аврамова каза, че ГЕРБ е партия на градежа. Тя даде за пример работата и видимите резултати на кметовете от ГЕРБ в област Враца.

„Да спрем разрухата и да върнем градежа. С вашата мъдрост и опит да възстановим стабилността и спокойствието в държавата. Вярвам, че заедно ще бъдем по-силни от хаоса“, заяви Петя Аврамова пред представителите на СГЕРБ.

„Мъдростта на един човек се състои в това да направи правилната преценка в дадена ситуация. Разчитам на вас, мъдрите хора в нашата организация, на вашата мъдрост, благодарение на която ще провеждате разговори с факти и аргументи“, изтъкна Калин Каменов. Той изрази увереност, че с общи усилия и емоция ще съумеят да върнат нормалността в държава.

Румен Петров, председател на СГЕРБ – Враца и Илиян Нисторов, член на структурата, говориха по организационни въпроси.

В рамките на работната среща се разви и последваща дискусия.

Срещата се проведе при спазването на всички противоепидемични мерки.

< Назад