18.11.2018

Съвместна среща проведоха организациите на ГЕРБ-Младост във Варна и София

Организациите на ГЕРБ-Младост във Варна и София проведоха десетата си съвместна среща. Дискусионният форум се състоя в столицата, където групата от Варна, водена от районния ръководител на партийната структура и кмет на варненския район „Младост” Христо Христов, се срещна и с административния секретар на ПП ГЕРБ Цветомир Паунов.

Варненци бяха топло посрещнати от депутата и председател на ГЕРБ-Младост в София Валентин Николов. Участие в дискусията взеха също социалният министър Бисер Петков, заместник-министърът на енергетиката Жечо Станков, народните представители от ПГ на ГЕРБ Мария Илиева и Александър Ненков, кметът на столичния район „Изгрев” Цветомир Жеков.

Във фокуса на обсъжданията бяха регионалната политика, енергийните проекти, социалната реформа и перспективите за развитие на страната ни. Присъстващите обсъдиха актуалната политическа обстановка, като се обединиха около позицията, че стабилността в държавата е от ключово значение за реализирането на предприетите реформи. Акцент в разговорите бе и държавният бюджет за следващата година, който предвижда увеличение на заплатите в бюджетната сфера с 10%, а на учителските възнаграждения - с 20%, както и повече средства за изпълнение на ангажиментите по секторните политики.

В знак на уважение и за спомен от ГЕРБ-Младост в морската столица Христо Христов подари макети на ветроходи на административния секретар на партията Цветомир Паунов, на народния представител и председател на организацията на ГЕРБ-Младост в София Валентин Николов, както и на кмета на район „Изгрев” Цветомир Жеков. На свой ред софийската партийна структура подари на гостите си оригинална картина, изобразяваща едно от знаковите места в центъра на столицата ни – Орлов мост.

 

< Назад