26.05.2016

Със съдействието на народния представител от ГЕРБ Нели Петрова деца и младежи с увреждания ще участват на фестивал в Тутракан

Със съдействието на варненския народен представител от ГЕРБ Нели Петрова възпитаниците на Дневния център за деца и младежи с увреждания „Св. Йоан Златоуст” ще участват на фестивала „Като звездите”, който ще се проведе на 27 май в град Тутракан под патронажа на вицепрезидента Маргарита Попова.

„По покана на организаторите нашите възпитаници ще открият фестивала с два танца. Това е изключително признание за работата в социалната институция и за усилията, които полагаме, за да развием уменията и таланта на децата”, коментира директорът Марияна Христова. Тя благодари за поредния жест, с който Нели Петрова подпомага изявите на младежите от дневния център.

Заедно с трима придружители за Тутракан ще отпътуват общо 7 варненски деца в неравностойно положение.  Представители на дневния център „Св. Йоан Златоуст” отсега са поканени да се включат и във фестивала за деца от социални институции, който ще се организира през септември.

< Назад