07.09.2022

Росица Димитрова с анкета към жителите на област Благоевград „ Как сте? „

„Как сте“ пита с анкета жителите на област Благоевград кандидатът за народен представител от коалиция ГЕРБ – СДС от 01 МИР Благоевград Росица Димитрова.

Димитрова реши да се допита до жителите в  областта какво е най-важно за тях да се случи в тяхното населено място и кой проблем очертават като най-важен за държавата.  Чрез видеообръщение  в социалните мрежи тя анонсира своята инициатива, която има за цел да върне диалога в обществото и да постави на дневен ред важните теми.

„ През годините ПП ГЕРБ, чиито кандидат съм е направила много за моя роден град и за цялата област“, коментира Димитрова. „Но тъй като хората ме познават като експерт и инженер, а не като политически кандидат, реших да потърся тяхното мнение по този начин. За мен е изключително важно да разбера какво мислят моите съграждани за ситуацията в страната, как се чувстват и какви идеи имат за утрешния ден. Смятам, че събирайки тази  информация ще мога да бъда максимално полезна и да получа ясна представа за посоката, в която трябва да работя по-нататък “

Допитването ще бъде обобщено и идеите, които могат да бъдат осъществени в кратки срокове ще влязат в краткосрочната програма на Димитрова.

 

 

< Назад