12.03.2021

Росен Желязов в с. Баня: Със съдействието на държавата и европейските програми в условията на пандемия българските фирми запазиха производството си

Със съдействието на държавата и европейските програми дори и в условията на пандемия българските фирми са запазили производството си. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ за Благоевграска област Росен Желязков при  посещението си в цех за машинообработка в с. Баня, община Разлог.

Заедно с него бяха кандидатите за народни представители на партията д-р Емил Тончев и Александър Мацурев, областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, областният секретар Даниела Савеклиева.

„ След спечелен проект по програма ,,Иновации и конкурентоспособност“ имаме закупени нови машини и оборудване на стойност 500 хил. лв., а служителите ни се увеличиха на над 100”, обясни собственикът на фирмата. Той подчерта, че мерките  на държавата за справяне с Ковид кризата и подпомагане на бизнеса са били адекватни. 

„Бизнесът се нуждае от стабилност, предвидимост и приемственост. За ГЕРБ е  важно да създаде такива условия. С правилна регулация да се стимулипа пазара”, подчерта Росен Желязков. Според него европейският ресурс е много важен за развитието на фирмите, които могат да подобряват условията на труд , да развиват производствата си.

Росен Желязков подчерта, че успешният мандат на ГЕРБ, дава увереност на партията, че сме поставили правилните приоритети и държавата върви в правилната посока.

< Назад