19.10.2021

Росен Желязков в Благоевград: Надеждите на хората са отправени към ГЕРБ, защото сме се справили с много кризи

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Благоевградска област Росен Желязков се срещна с членове и симпатизанти на ГЕРБ в два от партийните клубове в областния град.

В срещите участваха областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, областният административен секретар Даниела Савеклиева, общинският ръководител на партията Росица Димитрова и кандидатите за народни представители от Благоевград Мария Данчова и Мартин Златарски.

„Картината в страната е нерадостна. Ние от ГЕРБ сме загрижени за състоянието на държавата и благосъстоянието на хората. През годините сме се справили с много кризи затова надеждите на хората са обърнати към нас”, коментира Росен Желязков. По думите му в криза с модерност и революция не може да се успее и да се решат проблемите. „Желанието за елиминиране на противника е пагубно в днешната ситуация, когато са нужни общи приоритети с ширка политическа подкрепа”, подчерта водачът на листата. Според Росен Желязков в предстоящите месеци ролята на президента ще е много важна. „Президент като Радев ще подкрепи популистко правителство, което ще задълбочи кризите. Изборът на проф. Герджиков ще даде ясен хоризонт на стабилен кабинет с ясни приорите”, заяви Росен Желязков.
Областният координатор Андрей Новаков добави, че добрите резултати на ГЕРБ-Благоевград на парламентарните и президентските изори и консолидацията на структурата, са стъпки към победа и на кметските избори след 2 години.

Кандидатите за народни представители от своя страна, увериха, че въпреки трудностите и хаоса, пред които е изправена страната ни в последните няколко месеца, ГЕРБ единствена предлага изход от политическата, икономическа и здравната криза.

 

< Назад