03.07.2021

Росен Желязков в Белица: Преди 3 месеца обещахме, че пътят от гара Белица до центъра на града ще бъде изграден и това вече е факт, така работим ние от ГЕРБ

Преди 3 месеца обещахме, че пътят от гара Белица до центъра на града ще бъде изграден и тази важна пътна връзка вече е факт. Това е част от ангажиментите, които поехме на предишната предизборна кампания, и изпълнихме. Това каза водачът на листата на листата на ГЕРБ-СДС за Благоевградска област Росен Желязков по време на посещение в Белица. Заедно с него бяха кандидатите за народни представители Александър Мацурев и д-р Емил Тончев, областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, областният секретар на структурата Даниела Савеклиева, общинският ръководител на ГЕРБ-Белица Иван Стойчев.

Росен Желязков благодари на хората за резултата от миналите избори, на които ГЕРБ в Благоевградска област имаше втори най-добър резултат в България.

„След изборите се сформира един  безпомощен парламент, който прие мимолетно законодателство за изборите. Правят всичко възможно да ни унизят. С противопоставяне и изчегъртване това няма да стане, с реванш прогрес не се получава. Нашата сила е в това, че няма от какво да се срамуваме. ГЕРБ сме показвали винаги,

че може да обединява хора за добри дела, защото изповядваме общи ценности - да живеем нормално и спокойно, в мир, да имаме работа, повече инвестиции, добро образование, за да може младите да остават в България, днешният ден да е по-добър от вчерашния”, каза още Росен Желязков.

По думите му всичките ни опоненти слагат катран на най-добрите ни постижения - това, че сме градили и строили, че сме увеличили доходите и възможностите.

„Без ГЕРБ няма да се случи нищо в следващия парламент. Без никакви факти и доказателства говорят, че някой се готвил да купува гласове, на предизборните ни обиколки се опитват да ни контролират, пращат жандармерии, проверят постоянно хората на ГЕРБ”, коментира водачът на листата. Според него целта е да разколебаят симпатизантите и актива на ГЕРБ и да има ниска избирателна активност.

”Опонентите ни са притеснени от силното лидерство на Бойко Борисов. Призоваваме нашите симпатизанти да не се страхуват. Освобождават качествени кадри без законно основание, но ние гарантираме, че ще им осигурим адвокатстка защита и заедно ще търсим правата им по съдебен път”, подчерта Росен Желязков.

Иван Стойчев подчерта, че през последните месеци общината се променя - прави се ремонт на площадното пространство в Белица, обновяват се паркови пространста, водопроводите в селата, благодарение на финансовата помощ, осигурена от правителството на Бойко Борисов.

Според кандидатите за народни представители Александър Мацурев и д-р Емил Тончев най-важното сега е хората да са обединени и да не се страхуват от натиска, на който са подложени. 

По време на срещата най-възрастният член на ГЕРБ в Белица Димитър Мадолев бе изненадан с подарък за 80-годишния юбилей.

По-рано през деня Росен Желязков направи преглед на завършения ремонт на 20 км отсечката Кресна – с. Рибник и ремонтираният стадион в село Микрево.

< Назад