03.11.2016

Продължават срещите в подкрепа на кандидат-президентската двойка на ПП ГЕРБ в област Шумен

Областният координатор на ПП ГЕРБ – Шумен Любомир Христов и народния представител проф. Стефан Желев посетиха партийните структури в Хитрино и Каолиново. Те се срещнаха с членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ, с които обсъдиха основните приоритети на кандидат-президентската двойка на ПП ГЕРБ г-жа Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

„Несъмнено монопартийния модел на Движението за права и свободи беше разбит от ГЕРБ – единствената партия успяла там, където много други се провалиха“, каза Любомир Христов. „Нужни са общи усилия и много работа, за да продължи нормалното развитие на гражданското общество. Нужно е обединение, защото само така хората от смесените региони няма да гласуват под строй, а по съвест“, завърши той.

Проф. Стефан Желев заяви, че г-жа Цачева и вицеадмирал Манушев са единствените истински гаранти за стабилността на страната. „Те умеят да водят балансиран диалог с всеки и намират консенсусно решение на всеки проблем“, каза той и допълни, че г-жа Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев са обединители, които ще градят. „Те ще пазят сигурността на България и интересите на хората“ каза още Желев и заяви своята убеденост, че най-подготвените кандидати за президентската институция са именно те. „Изборът, който ще направим на 6-ти ноември е изключително важен, защото стабилността в държавата и нейната евроатлантическа ориентация през следващите пет години зависят от него“, завърши той, призовавайки присъстващите да подходят отговорно с вота си и да подкрепят Цачева-Манушев с номер 17 в бюлетината.

< Назад