31.10.2016

Продължават срещите на представителите на ПП ГЕРБ – Нови пазар с жители на населените места от общината

Продължават срещите на представителите на ПП ГЕРБ – Нови пазар с жители на населените места от общината. На информационните срещи присъства и народния представител от ПП ГЕРБ Ралица Тодорова. Те посетиха селата Енево, Стоян Михайловски и Стан.

В разговорите си по места, общинския ръководител на ПП ГЕРБ – Нови пазар Ангел Куцаров сподели, че е необходима висока избирателна активност, за да се запази стабилността в държавата. Той добави, че партия ГЕРБ не дели хората по пол, вяра и партийна принадлежност. Ангел Куцаров призова присъстващите на 6 ноември да направят правилния избор и да гласуват с номер 17 в бюлетината.

„Нуждаем се от президентска двойка, която да обединява нацията, а единствените които дават ясна заявка, че са способни на това са кандидат-президентската двойка на ПП ГЕРБ г-жа Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев“, заяви Ралица Тодорова. Тя каза още, че г-жа Цачева е професионалист в юридическата област и това е видно от работата ѝ като председател на Народното събрание, където тя се проявява и като явен балансьор. „Вицеадмирал Пламен Манушев е патриот по душа, безкрайно добър, почтен и чист човек. Много бих се гордяла, ако имаме имено такива хора за президент и вицепрезидент“, завърши Тодорова.

< Назад