18.06.2017

Продължават срещите на кандидата за кмет на община Антоново с жителите на села от общината

Кандидатът за кмет на община Антоново от ПП ГЕРБ Али Алиев, кметът на община Търговище д-р Дарин Димитров и общинските ръководители на ПП ГЕРБ- Омуртаг и Антоново Митко Стайков и Елка Станчева посетиха селата Китино и Коноп.

Пред жителите на двете села Елка Станчева представи кандидата за кмет Али Алиев, като подчерта неговите качества на млад и амбициозен човек. „ Убедена съм, че Али ще работи в интерес на жителите на община Антоново и ще помага на всеки един от вас”, допълни Елка Станчева.

Али Алиев заяви, че познава проблемите на Антоново и ще допринесе за тяхното разрешаване. „С подкрепата на правителството на ПП ГЕРБ ще реализираме много проекти, които ще превърнат Антоново в по-добро място за живеене”, категоричен бе кандидатът за кмет.

Своята подкрепа за Али Алиев изрази и кметът на община Търговище д-р Дарин Димитров. Той заяви, че предстоящите избори са от изключителна важност за просперитета на община Антоново.

Общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Омуртаг Митко Стайков поясни, че Али Алиев е борбен човек, който ще работи активно за развитието на Антоново. Той призова хората да гласуват за по-доброто бъдеще на своите деца с номер 3 в бюлетината.

 

 

< Назад