01.07.2020

При голям интерес преминаха приемните на депутата от ГЕРБ Даниела Димитрова в Добрич

При голям интерес преминаха приемните дни на народния представител от ГЕРБ Даниела Димитрова. Сред поставяните на вниманието й проблеми бяха както лични, така и обществени. Тя се срещна с талантливи млади хора от Добрич, които по нейна покана са гостували в Народното събрание.

Депутатът разговаря с майки на деца с увреждания от Добрич, които отскоро са обединени в неправителствена организация. Получили са помещение от местната общинска власт. Търсят възможности за неговото обзавеждане и оборудване. Даниела Димитрова пое ангажимент лично да предостави средства за закупуване на мултифукционален апарат, който ще помага на майките при рехабилитацията и грижата за децата им.

Народният представител се срещна също с представители на друга неправителствена организация на хора с увреждания „ХобиСклуб“. Преди дни тя отбеляза своята 20-годишнина. Поради служебни ангажименти Даниела Димитрова не успя да присъства на празника им. Срещна се с  председателя Иван Тодоров и други членове на клуба. Те изказаха благодарност за подкрепата, която винаги са получавали от народните представители от ПП ГЕРБ вицеадмирал Пламен Манушев и Даниела Димитрова. За годишнината те отново предоставиха парична сума лични средства – за пътуване, с което членовете на „ХобиСклуб“ да посетят красиви места от Родината, свързани с историята на България.

 

< Назад