02.10.2014

Предстоящи инициативи на кандидатите за народни представители от ГЕРБ-София

На 02.10.2014г. кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 23, 24 и 25 мИР огранизират предизборни инициативи в София.

 

В 11:00 часа водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР Александър Ненков, заедно с кандидатите за народни представители д-р Антон Живков и Димитър Главчев ще разговарят с граждани на открита приемна пред входа на Медицинска академия. От 13:30 Ненков ще се срещне със служителите на фирма “Балистик” в столичния квартал “Хаджи Димитър”. В 18:30 ще се проведе среща-дискусия с граждани на тема енергийна ефективност, в която ще участва водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР Александър Ненков и кандидатът за народен представител от 24 МИР Джема Грозданова.

От 15:30 до 16:30 водачът на листата на ПП ГЕРБ за 24 МИР Румяна Бъчварова ще разговаря със столичани на открита приемна пред Софийски универитет. В 17:00 часа Румяна Бъчварова и кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 24 МИР Евгения Алексиева, Борислав Борисов, Георг Георгиев, Валентина Симеонова, както и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел ще вземат участие в предизборно мероприятие на ГЕРБ в столичния парк “Гео Милев”. От 19:00 часа водачът на листата на ПП ГЕРБ за 24 МИР Румяна Бъчварова, административният секретар на партията и областен координатор на ГЕРБ-София Цветомир Паунов и кандидатите за народни представители Евгения Алексиева, Томи Николов, Стефани Михайлова и Лилия Недкова ще проведат среща с учители, директори, лекари от кв.”Кремиковци”.

В 14:30 кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ-София Веселин Вучков, доц.д-р Валентин Радев, Красимир Ципов и Христо Гаджев ще се срещнат с обществени организации за сигурност и отбрана, обединяващи бивши военнослужещи, полицаи и пожарникари. Срещата ще се състои в сградата на Съюза на офицерите и сержантите от запаса, на бул.”Христо Ботев”48.

От 14:00 до 15:30 кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 25 МИР Станислав Иванов, Димитър Тодоранов, Костадин Костадинов и Димитър Узунов ще  проведат  среща с представители на една от водещите фирми в търговията с черни метали на българския пазар. Срещата ще се състои в офиса на фирмата, на Околовръстен път 881.От 19:30 в столичния квартал ”Овча купел” 2, бл 403, кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 25 МИР Станислав Иванов, Димитър Тодоранов, Костадин Костадинов и Димитър Узунов ще проведат среща с граждани.

< Назад