21.10.2017

Председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова откри детска площадка в Силистра

Вчера в присъствието на десетки родители и деца председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова откри детска площадка в Силистра. На събитието бяха още и областният  координатор на партията Тодор Тодоров, общинският ръководител на ГЕРБ д-р Мария Стойчева, председателят на ЖГЕРБ-Силистра Денка Михайлова и областният управител на Силистра Ивелин Статев.

 

"Щастлива съм, че успяхме да изградим детска площадка в един от най-оживените квартали на града. Искам да благодаря на всички, които ни подкрепиха. Заедно успяхме да направим този прекрасен подарък на децата на Силистра, защото те го заслужават. Специално благодаря и за съдействието на Димитър Недялков, който е представител на фирмата-изпълнител на проекта", каза в приветствието си председателят на ЖГЕРБ-Силистра Денка Михайлова.

 

„Благодаря на кмета на Силистра д-р Юлиян Найденов, на заместник-кметовете и на областния управител за подкрепата в тази благородна инициатива. Организацията на ЖГЕРБ-Силистра прави едни  от най-вълнуващите благотворителни събития. Искам да изкажа огромната си благодарност на областния координатор Тодор Тодоров за това, че винаги е подкрепял всички инициативи на ЖГЕРБ в района”, заяви Ирена Соколова.

„Искам да кажа, че делата ни трябва да говорят вместо нас, затова се радвайте на новата си придобивка и бъдете живи и здрави”, заяви областният координатор Тодор Тодоров.

Стойността на площадката е 10 000 лева и е изградена благодарение на доброто взаимодействие между ЖГЕРБ-Силистра и местния бизнес. За малчуганите празникът продължи с много игри и награди, в компанията на веселия клоун Ицо.

 

 

< Назад