27.09.2016

ПП ГЕРБ - Сапарева баня получи благодарствен адрес за дареното от нея пиано на музикалната школа към НЧ "Просветен лъч - 1905"

ГЕРБ - Сапарева баня получи благодарствен адрес от НЧ "Просветен лъч - 1905" за дареното от политическата сила пиано за първия учебен ден на децата в общината. Музикалният инструмент бе дарен на Школата по пиано към читалището в град Сапарева баня, където десетки деца ходят на уроци. Старото пиано е било силно амортизирано, затова е имало опасност децата да няма на какво да се упражняват и да не започнат своите музикални уроци.

 

В благодарствения адрес, изпратен до ПП ГЕРБ - Сапарева баня, се казва: "От името на Настоятелството на НЧ "Просветен лъч - 1905", от името на децата, обучаващи се в Школата по пиано, и тяхната преподавателка, изказваме нашата благодарност за направеното от Вас дарение. На новото пиано талантливите малки пианисти от община Сапарева баня ще развиват своя талант, ще усъвършенстват уменията си и ще усвояват нови музикалните произведения."

 

Инициатива за закупуване на пианото бе подета от общинския координатор Калин Гелев, от административния секретар на ГЕРБ за областта Емил Гущеров и от народния представител Кирил Калфин.

< Назад