12.10.2020

Пламен Тачев, Мирослав Петров и кметът Цветан Костадинов направиха първа копка на ремонт на водопровод в Червен бряг

Народният представител от ГЕРБ Пламен Тачев, областният управител Мирослав Петров и кметът на община Червен бряг д-р Цветан Костадинов дадоха символичен старт на ремонта на водопровода по улиците  „Г.С.Раковски” и „Антим I”.

 

„Настина често правим първи копки на различни начинания. Това е поредният проект, финансиран от държавата. За наша радост с изключителното съдействие на народния представител Пламен Тачев и на областния управител Мирослав Петров тази година ние получихме директна държавна подкрепа за подмяна на старите водопроводи на две от най-стратегическите улици, които са част от републиканската пътна мрежа”, каза кметът на Червен бряг от ГЕРБ д-р Цветан Костадинов. Той припомни, че за първата година от мандата му като кмет вече са подменени старите водопроводи на ул. „Бунчовица”, на ул. „Стоян Едрев” в Червен бряг.

 

„В рамките на четири месеца това е петата първа копка”, каза народният представител Пламен Тачев. „Изключително съм горд от постигнатото. Показахме, че добрата координация между различните институции  води до конкретни резултати. Отрицанието и разделението носят само негативи”, каза народният представител Пламен Тачев.

 

Проектът е на стойност 364 800 лв. Средствата са отпуснати по бюджета на МРРБ.

 

< Назад