20.03.2021

От кризата се излиза с предвидимост, стабилност и изграден екип, заявиха в Долна баня кандидатите на ГЕРБ-СДС

Предвидимост и стабилност спасяват в криза. Това заяви в Долна баня водачът на листата на ГЕРБ-СДС за София-област Младен Маринов. Заедно с координатора на ГЕРБ за областта  Николина Ангелкова те представиха в града програмата на коалицията.

В  условията на пандемия интересите на България и на гражданите й може да защити човек като премиера Борисов, отбеляза Маринов. По думите му е много лесно да се говори популистки и да се дават напразни обещания. Той бе категоричен, е само силният екип на ГЕРБ има необходимата експертиза и опит да управлява страната.

„Ако ни подкрепите за още един мандат, ще продължим да развиваме населените места и то без напразни обещания“, допълни Младен Маринов. Той подчерта, че благодарение на усилената работа на МВР битовата престъпност в регионите е намаляла драстично.

Областният координатор на ГЕРБ и кандидат за народен представител Николина Ангелкова бе категорична, че ГЕРБ ще продължи да инвестира в секторите образование здравеопазване, както и повишаване на доходите. „В дневния ни ред са също развитието на пътната и ВиК инфраструктура, както и инвестициите в саниране“, каза Ангелкова. Тя подчерта, че в момент, в който целият свят се бори с пандемията от COVID - 19, страната ни има нужда от стабилно правителство и управление, доказало, че преодолява трудности. Премиерът Бойко Борисов не само прави това за страната, но нееднократно е демонстрирал, че работи за стабилността на целия регион.

Кметът на Долна баня Владимир  Джамбазов призова жителите на общината да подкрепят ГЕРБ, защото само така  ще  продължи развитието на населените места от  Софийска област.

< Назад