23.04.2018

Общинските структури на ГЕРБ в Хаджидимово, Симитли и Кресна проведоха отчетно-изборни събрания

Общинските структури на ГЕРБ в Хаджидимово, Симитли и Кресна проведоха редовни отчетно-изборни събрания. В Хаджидимово гости на събранието бяха депутатите от ГЕРБ д-р Емил Тончев и Александър Мацурев. По време на срещата Александър Мацурев коментира законодателната работа на парламентарната група на ГЕРБ през изминалата година, както и с успешното управление на българското правителство, и лично на премиера Борисов. Той покани членове на организацията да гостуват в парламента, за да се запознаят отблизо с дейноста на народните представители. Пожела на избраното ръководство на организацията в Хаджидимово успех и по-добри постижения на предстоящите местни избори догодина. „Винаги могат да разчитат на моето съдействие и подкрепа“, категоричен бе Мацурев. С най-много гласове общинската структура гласува доверие на Кирил Пасков.

 

В Кресна гост на събранието беше народният представител  Георги Динев. Общинското ръководство представи отчет на дейноста за изминалия мандат и начерта приоритетите и целите за бъдещото развитие на структурата. По време на гласуването делегатите гласуваха пълно доверие на досегашното ръководство и си обещаха да работят още по-усърдно.

Общинската структура на ГЕРБ в Симитли също проведе отчетно-изборно събрание, на което гост бе депутатът Стефан Апостолов. Досегашното ръковдоство представи своя отчет за дехноста през предходния мандат, а по време на гласуването делегатите гласуваха пълно доверие на досегашня общински лидер Лиляна Айкова.

Предстои утвърждаване на номинациите от Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

< Назад