08.03.2022

Общински съветници и младежи от ГЕРБ поднесоха цветя на лекари и медицински персонал за 8 март

Представители на младежката организация на ГЕРБ Сливен и тази година спазиха традицията си и подариха цветя на дамите за празника. Младежите поздравиха лекарите и медицинските сестри от COVID-отделенията в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“, Военна болница, МБАЛ „Хаджи Димитър“, Инфекциозно отделение и други отделения в областната болница.

Общинските съветници и младежите от МГЕРБ направиха празника на жените –лекари, сестри и персонал, по – вълнуващ. Те им пожелаха да бъдат здрави и щастливи, да запазят невероятния си дух и да са все така всеотдайни във всичко, което правят.

„Българската жена е доказала, че е силна личност, която може да се справя с много предизвикателства и отговорности! Изказваме искрената си благодарност към всички Вас за всекидневния Ви труд, за грижите за пациентите и високия Ви професионализъм. Благодарим Ви, че изпълнявате мисията си самоотвержено. Продължавайте с душа и сърце, всеотдайност и любов да защитавайте каузата на Вашия професионален избор. Желаем Ви здраве и дълголетие! Бъдете вдъхновение и опора, топлина, сила и подкрепа за Вашите пациенти и любимите Ви хора! Честит празник!“, заявиха младите хора от ГЕРБ.

ГЕРБ Сливен поздравява всички жени с техния празник - 8 март и им пожелава да са винаги усмихнати, обичани и желани!

< Назад