25.11.2022

Общинската структура на ГЕРБ в Стара Загора направи подаръци за жителите в две села

Общинската структура на ГЕРБ – Стара Загора направи подарък на жителите на старозагорските села Малка Верея и Богомилово. Телевизор и конвектор получиха ползвателите на пенсионерския клуб и читалището в Малка Верея. С част от жителите на селото, както и с кмета му Дончо Брайков, се срещнаха кметът на общината Живко Тодоров, който е и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, общинският ръководител на партията Емил Христов, организационният секретар Николай Диков и общинските съветници Боян Бабанов, инж. Динко Михайлов и Николай Николов.

„Тук сме, за да чуем от какво имате нужда в селото, разговаряхме вече с кмета, защото искаме да бъдем полезни като Община. Изготвили сме програма за следващата година и ще се постараем да изпълним заложеното, защото малките населени места заслужават подобрена среда” – каза кметът на Стара Загора Живко Тодоров, който е начело на една от най-многобройните откъм села общини в България – 51.

В същия ден полезна придобивка получи и пенсионерският клуб в село Богомилово. Кметът на едно от най-бързо развиващите се малки населени места в общината Димитър Пандазиев благодари за 32-инчовия телевизор, който ще радва посетителите на клуба.

„Когато работим заедно и усилено, резултатите винаги са на лице. Богомилово е добрият пример за това. Нека и занапред с общи усилия градим по-добро бъдеще” – каза пред жители на селото кметът на община Стара Загора Живко Тодоров.

< Назад