22.01.2019

Областният предизборен щаб на ГЕРБ-София проведе първото си заседание за 2019 г.

Областният предизборен щаб на ГЕРБ-София проведе първото си заседание за 2019 г. Щабът е председателстван от областния координатор на ГЕРБ-София и административен секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов, като в него влизат още председателят на групата общински съветници от ГЕРБ в СОС Малина Едрева, председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков, зам.-председателят на СОС Николай Стойнев, координаторите на ГЕРБ в столичните 23, 24 и 25 МИР Александър Ненков, Евгения Алексиева и Татяна Георгиева, председателят на Младежи ГЕРБ-София Ивайло Петков, както и народни представители, общински съветници и районни кметове.

Днес областният предизборен щаб определи графика за предстоящите си заседания, като до следващата седмица ще бъде изготвена хронограма на всички партийни мероприятия до началото на предизборната кампания за европейския вот.

Като основна своя задача щабът постави изработването на цялостна комуникационна стратегия чрез която посланията на ГЕРБ ще достигат по-лесно до гражданите. Всички присъстващи се обединиха около необходимостта още отсега да бъде създадена пълна концепция за предстоящите кампании.

В рамките на заседанието бяха дискутирани и оперативни казуси. Областният координатор на ГЕРБ-София Цветомир Паунов съобщи, че предстои сформирането на районни предизборни щабове и определянето на членовете на Секционните избирателни комисии.

След заседанието тримата координатори на ГЕРБ за 23, 24 и 25 МИР предстои да проведат работни заседания с районните ръководители на партията в столицата.

< Назад