21.10.2019

Областният координатор на ГЕРБ София - област Николина Ангелкова се срещна с жители на Златица, Пирдоп и Челопеч

Областният координатор на ГЕРБ за София област Николина Ангелкова се срещна с жители на Златица, Пирдоп и Челопеч и обсъди с тях актуални проекти и перспективи за развитие на региона.

 

„През последните години в община Челопеч се направи наистина много. Това стана благодарение на екипа на кмета Алекси Кесяков, с който работихме досега“, изтъкна Ангелкова. „Имате видими резултати и с доверието на хората ще ги надградите“, заяви областният координатор. Тя добави, че е важно да се направи обща стратегия за Средногорието заедно с кметовете на близките общини.

 

В програмата на Кесяков, който е подкрепен от ГЕРБ, за предстоящите четири години особено внимание е обърнато към подновяване на водопровода и канализацията, както и изграждане на пречиствателна станция за отпадните води. Кесяков ще работи и за създаване на плувен комплекс, ловно стрелбище и конна база, които да стимулират туризма в района.

 

Пред гражданите на Златица Ангелкова отбеляза, че Средногорието е много красив край и има потенциал, който трябва да бъде развиван. „Важно е местната власт да проявява инициативност и да се възползва от европейската солидарност“, категорична бе тя. По думите ѝ ангажиментите на кандидат-кмета Ненко Миков са резонни и изпълними -  подмяна на старата и амортизирана водопроводна и канализационна мрежа. „Важно е да се работи както за инфраструктурата, така и за подобряването на образованието, транспортната свързаност, сигурността и здравеопазването и съм сигурна, че г-н Миков ще постигне добри резултати във всички сфери“, каза областният координатор.

 

В Пирдоп Николина Ангелкова проведе среща с кандидат - кмета на ГЕРБ Антоанета Мечкарова, чиито приоритети са обновяването на централната градска част на Пирдоп, рехабилитация на пътищата в общината и модернизация на Медицинския център. Мечкарова ще даде нова перспектива на града, заяви областният координатор.

 

< Назад