06.10.2019

Областният координатор на ГЕРБ-София област Николина Ангелкова: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Елин Пелин Стефан Стоилов е човек на действията

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Елин Пелин е човек на действията, а не на думите. Ние обещаваме това, което можем да изпълним. Това заяви областният координатор на ГЕРБ-София област и министър на туризма Николина Ангелкова при посещението си в община Елин Пелин.

Заедно с кандидата на ГЕРБ за кмет на община Елин Пелин Стeфан Стоилов и народният представител от ГЕРБ-София област Васил Цветков разговаряха с жителите на селата Огняново, Голема Раковица и Лесново.

В рамките на визитата те направиха и инспекция на сондажа за питейна вода и ремонтирания резервоар към него. „Благодарение на нашите усилия бе направен сондаж за питейна вода, като по този начин селото вече има собствен водоизточник. Очакваме чрез тази придобивка да се подобри качеството на живот на хората в района”, коментира Ангелкова и допълни: „Поемаме ангажимент да бъде ремонтиран транспортният мост в село Голема Раковица, който е резервен вариант за свързване на двата квартала в селото”.

„Радвам се, че в с. Лесново благодарение на кандидата на ГЕРБ за кмет  Мая Петракиева успяваме да подобряваме визията на селото, като в момента се ремонтира и детската площадка“, посочи Ангелкова.

 

< Назад