06.10.2019

Николина Ангелкова в Своге: Кандидатите на ГЕРБ стоят с лицата си пред хората и не дават празни обещания

Надявам се на 27 октомври община Своге и село Свидня да имат дейни и активни кметове, които да решават всички важни въпроси за хората. Това заяви oбластният координатор на ГЕРБ-София област и министър на туризма Николина Ангелкова при посещението си в Своге. Заедно с кандидатите на местната коалиция ГЕРБ (СДС) за кмет на община Своге - Христо Йовов и за кмет на село Свидня - Данаил Тихонов тя разговаря с местните хора.

Ангелкова уточни, че направленията, в които трябва да се работи, са инфраструктура, водопроводна мрежа, обновяване и изграждане на детски площадки.

„Стоим с лицата си пред вас и не даваме празни обещания. Мотото ни е „Работа, работа, работа”, защото вярваме, че без нея просперитет за населените места няма“, категорична бе Ангелкова.

„От изключителна важност за развитието на региона е местната власт. От общинския кмет и администрацията зависи какво ще се постигне в населените места от района“, коментира Ангелкова и в заключение призова: „Нека работим заедно. Само така ще има по-добро бъдеще за всички“.

 

< Назад