26.01.2021

Николина Ангелкова се срещна със земеделски производители от Драгоман

Народният представител и областен координатор на ГЕРБ за София област Николина Ангелкова разговаря  със земеделски производители от Драгоман. На срещата присъства и кметът на общината Андрей Иванов. По време на разговора бе  подчертано, че тази година общината ще реновира два пътя от третокласната мрежа на територията на Драгоман. „Пътната инфраструктура е изключително важна и продължаваме инвестициите в обновяването й“, заяви Андрей Иванов.

Ангелкова изтъкна, че се увеличава извънредното временно подпомагане за малки и средни предприятия и организации на производители от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г. Подпомагането е предназначено за малките и средни предприятия, преработващи първична земеделска продукция.

 Секторът е много важен, ще разчитаме на вашата инициативност и активност. Важно е заедно да надградим започнатото от правителството, предлагайки работещи идеи за развитието му“, заяви Ангелкова. Тя акцентира на навременните мерки на правителството, вследствие , на което България в момента е в много добра позиция сред държавите в ЕС в контрола над пандемията. „През последните дни се регистрира траен спад на броя на заразените, ваксинацията се очаква да даде още по-голяма стабилност, предвидимост и добри резултати в борбата с вируса.

Областният координатор на ГЕРБ за София област и кметът на Драгоман посетиха и новоизградения пазар в града, финансиран  от общината.

< Назад