23.03.2021

Николина Ангелкова се срещна с жителите на Доспей и Широки дол в община Самоков

Областният координатор на ГЕРБ и кандидат за народен представител Николина Ангелкова разговоря с жители на селата Доспей и Широки дол, община Самоков. На срещата присъстваха и кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ- СДС Александър Боев и Цветан Сичанов.

Изграждането и реновирането на основни пътни артерии е приоритет в управленската програма на ГЕРБ при следващ мандат, подчерта Ангелкова. „Така можем да осигурим по-добра свързаност между отделните населени места. Наличието на качествени пътища и бърз транспорт е начинът за привличане на инвеститори. Пътят Самоков – Дупница вече е готов, стартира рехабилитацията и на пътната отсечка София – Самоков. Ще продължим с усилията за изграждане и рехабилитация на всички видове инфраструктура с цел създаване на  по-добри публични услуги за бизнеса и за гражданите“, каза тя.

“Убедена съм, че най-добрата инвестиция в бъдещето е  инвестицията в образование. Ще продължим да работим за насърчаване на партньорствата между бизнеса, университетите и професионалните училища за провеждане на практики и стажове, защото само с добър баланс можем да гарантираме квалифицирани кадри за бизнеса, допълни Ангелкова.

Жителите на Широки дол споделиха пред кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС желанието си за изграждане на водопровод в селото. Пред тях кандидат-депутатите заявиха, че инвестициите във водопроводната инфраструктура на София-област ще продължат.

< Назад