24.10.2019

Николина Ангелкова: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сливница Васко Стоилков работи за просперитета на общината, резултатите са видими

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сливница Васко Стоилков ще продължи да работи за развитие на общината, той и екипът му са доказали, че изпълняват ангажиментите си и резултатите са видими. Това заяви Николина Ангелкова, областен координатор на ГЕРБ-София област по време на заключителното предизборно мероприятие в града. На събитието присъстваха още Красимир Велчев, член на ИК на ГЕРБ и зам.-председател на Парламентарната група на партията, народният представител Красимир Ципов, Асен Марков - главен секретар на Министерство на младежта и спорта, както и волейболната легенда Любо Ганев.

Постигнатото е пред очите на всички, каза Николина Ангелкова и открои ремонтираната общинска инфраструктура, обновената водопроводна мрежа и инвестициите в образованието, културата, спорта и туризма. Имаме планове да популяризираме местния фестивал на сиренето, което ще допринесе за повишаване на разпознаваемостта на общината и ще насърчи пътуванията в района, информира още тя.

За успешното развитие на една община важен фактор е просперитетът на всичките ѝ населени места и затова в изминалия мандат Васко Стоилков положи усилия за изпълнение на множество проекти в редица села, част от община Сливница, подчерта областният координатор. Тя  даде пример с изградения параклис в село Ракита и с храма, който се строи в момента в село Извор.

Очаквам на 27 октомври да гласувате за просперитета на Сливница, така победители ще бъдете Вие - жителите на общината, заяви Ангелкова.

От името на ИК на ГЕРБ искам да изкажа подкрепата за Васко Стоилков, каза Красимир Велчев. Той коментира, че е горд да е сред жителите на общината и да застане зад кандидата за кмет, заради качествата му и силния екип, който е събрал.

Тук съм, за да подкрепя кандидата на ГЕРБ  за кмет Васко Стоилков, защото хора като него трябва да бъдат адмирирани, коментира Красимир Ципов. В предстоящия мандат Стоилков ще награди вече постигнатото. Сигурен съм, че в понеделник ще се поздравим с успех и заедно ще чертаем по-доброто бъдеще на Сливница, подчерта още той.

Кандидатът за кмет на ГЕРБ Васко Стоилков представи множеството реализирани проекти и информира, че има още много да се работи, като за дейностите има ясен план и визия.

В плана за управление на кандидата за кмет е заложено построяване на многопрофилна болница и на нова сграда за спешна медицинска помощ. Изграждане на пречиствателна станция за отпадни води и канализация на местата, където липсва, също е заложено в програмата за следващите 4 години. Предвидени са и множество инвестиции за развитието на спортната, социалната и културната инфраструктура.

В програмата му е заложено също изграждане на нов жилищен квартал, основно обновяване на централната градска част и рехабилитация на множество улици и тротоари. Предвидено е строителство на най-дългата естакада на Балканския полуостров и модерна ж. п. гара за скоростен влак и връзка с нова метростанция, както и изграждане на нов мост за автомобили над реката за връзка с пътя за Брезник.

 

 

< Назад