23.10.2019

Николина Ангелкова: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Антон инж. Сашо Александров ще преобрази общината

Кандидатът за кмет на община Антон инж. Сашо Александров, издигнат от ПП ГЕРБ, ще преобрази общината и ще подобри жизнения стандарт на хората. Това заяви oбластният координатор на ГЕРБ-София област Николина Ангелкова на среща с местните жители.

Тя гарантира, че обещанията в предизборната програма на Александров ще бъдат изпълнени, защото е човек, който държи на думата си и няма да допусне решаването на проблемите да бъде повече отлагано. Важен момент в програмата е изграждането на пречиствателна станция за питейната вода в общината, защото до момента тя се ползва във водоснабдителната мрежа директно от извора. Друг акцент в предизборната платформа на кандидата на ГЕРБ е подобряване на инфраструктурата - възстановяване и ремонтиране на тротоарите и улиците, поддръжка на зелените площи и др. Ще бъде изграден и младежки център.

Сред най-амбициозните инвестиции в района е за създаване на общинско публично дружество за бутилиране и продажба на планинска изворна вода от Национален парк „Централен Балкан”, част от чиято територия попада в района. „Това ще е инвестиция, която ще осигури бъдещи приходи за общината и ще открие нови работни места. Целта е повече хора да останат да живеят и работят в Антон и да получават по - високи доходи“, посочи областнят координатор.

Социалната програма на кандидата на ГЕРБ предвижда повече внимание към подрастващите. Ще бъде ремонтирана детската градина и ще се осигури по-добра поддръжка на базата. Статутът на местното училище е „защитено” и стремежът на инж. Сашо Александров е той да се запази при по - добри условия за обучение. Програмата на Александров предвижда също да се монтира видеонаблюдение на входа и изхода на селото, в центъра и на обществените сгради.

 

 

< Назад