15.10.2019

Николай Зайчев: Съвсем скоро кметството в Радилово ще има достъпен център за административни услуги

Кандидатът за кмет на община Пещера от ГЕРБ Николай Зайчев се срещна с жители на Радилово. Домакин на срещата бе кандидатът за кмет от ГЕРБ Йордан Коев, който бе кмет на населеното място в периода 2007-2011 г. Двамата застанаха лице в  лице с радиловци, за да говорят за това, което е направено до момента и това, което предстои. На срещата присъстваха и кандидатите за общински съветници д-р Цветана Лепарова, д-р Лиляна Кавръкова, Илиян Петров и Йордан Кавлаков.

Една от добрите новини за Радилово, съобщена от Николай Зайчев - беше, че ще бъде изграден нов център за административни услуги в приземния етаж на кметството. Помещенията бяха закупени от Община Пещера и в момента се ремонтират, за да има удобство за хората. По същия начин Общината се сдоби с помещенията, в които днес функционират всички общински звена, които работят с граждани.

Два въпроса поставиха присъстващите жители на Радилово - ще бъде ли решен проблемът с недостатъчните количества питейна вода и има ли възможност да бъдат възстановени съсипаните от Водния цикъл улици. Йордан Коев увери хората, че именно намирането на решение с доставката на още питейна вода и поетият ангажимент от Николай Зайчев да се доразвие проект за довеждане на вода от яз.“Беглик“ - са станали причина да приеме поканата да бъде кандидат за кмет на Радилово.

Кандидатът за кмет на община Пещера Николай Зайчев сподели, че има разговори за междуобщински мащабен проект, който трябва да осигури повече вода за общините Батак, Ракитово, Пазарджик и Пещера - в частност Радилово. Зайчев не скри колко сериозен е проблемът не само с пропадането на улиците след водния цикъл, но и множеството аварии във водопреносната мрежа на Радилово, въпреки инвестираните милиони левове във ВиК. Те водят до разкопаване на различни места, през малки разстояния. Кандидатът за втори мандат гарантира, че ще продължи работата по изграждането на нови тротоари и асфалтиране на улици.

Кандидатите на ГЕРБ са с номер 43 в бюлетините.

 

 

< Назад