23.10.2015

Народният представител Свилен Иванов подкрепи кандидатите на ГЕРБ в Пиргово

Народният представител от ГЕРБ Свилен Иванов подкрепи кандидатите за кмет на oбщина Иваново, общински съветници и кметове на кметства. Това се случи по време на предизборна среща – концерт, която се състоя в новия културен център на село Пиргово. С одобрителни възгласи и ръкопляскания пълната зала посрещна Илиян Бодуров – кандидат за кмет на Пиргово. Преди да представи приоритетите си, той направи кратък отчет за отминалия 3 – годишен мандат. Немалко е стореното и резултатите са видими, подчерта г-н Бодуров. Нов културен център, обновена спортна зала, ремонт на кметството, преасфалтирани улици, нови зони за отдих, нова детска площадка, ремонт на важен мост, на детската градина, добра поддръжка на гробищния парк и чистотата в населеното място. Това e само част от постигнатото и дава основание за гордост на всеки от местните жители, както и самочувствие, че селото се развива. Вървим във вярната посока с помощта на общинското ръководство в лицето на кмета Георги Миланов, отбеляза още г-н Бодуров и благодари за отличната съвместна работа в интерес на местната общност.

Георги Миланов подчерта в словото си, че при бюджет от близо 4 млн. на година, през мандата са усвоени за реализацията на различни проекти над 11 млн. лева. Това нарежда Иваново сред отличниците в страната и признанието идва с много получени награди и доволни местни жители. Г-н Миланов посочи, че голяма част от поетите ангажименти от предизборната програма през 2011 година са изпълнени. През новия програмен период създаденият успешен екип от професионалисти ще продължи в същия дух да работи за всички жители на oбщина Иваново.

 

Само с открито и честно управление в малките населени места и общинския център можем да градим взаимно доверие. Правихме го през последните 4 години, нека продължим и след 25 октомври. Доброто и сигурно бъдеще на oбщина Иваново е във вашите ръце. В неделя отделете един час, за да ни подкрепите с номер 8 в бюлетината, призова г-н Миланов.

 

 

< Назад