24.10.2016

Народният представител Светлана Ангелова участва в приемна на открито в подкрепа на кандидатите за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев

Народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Светлана Ангелова участва днес в приемните на открито, които започнаха непосредствено след откриването на предизборната кампания в различните квартали на град Русе и в общините. Те се организират от Областната структура на ГЕРБ – Русе.

Г-жа Ангелова проведе срещи с граждани в .Русе пред Информационния център на депутата в Европейския парламент Мария Габриел.

Народният представител говори с русенци за приоритетите на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев в сферата на образованието, националната сигурност, вътрешната и външната политика на България. "Цецка Цачева е кандидатът за президент с най-висока експертиза, няма друг по-подготвен от нея да заеме този пост. За да продължи развитието на страната ни, за да има стабилност, трябва да изберем Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, затова на 6-и ноември, нека гласуваме с №17 в бюлетината“, призова г-жа Ангелова.

Членове и симпатизанти на най – голямата дясна политическа сила в региона и страната участваха в  раздаването на флаери и други агитационни материали в подкрепа на кандидатите за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев.

Предстоят открити приемни и в населените места на Община Русе.

< Назад