24.10.2016

Народният представител Пламен Нунев участва в приемна на открито в подкрепа на кандидатите за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев

Народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе и областен координатор на партията Пламен Нунев участва днес в приемните на открито, които започнаха непосредствено след откриването на предизборната кампания в различните квартали на град Русе и в общините. Те се организират от Областната структура на ГЕРБ – Русе.

Г-н Нунев проведе срещи с граждани в .Русе пред Информационния център на депутата в Европейския парламент Мария Габриел.

Народният представител говори с русенци за приоритетите на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ. „Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев ще работят в интерес на всички български граждани. Така работи в момента правителството на Бойко Борисов, така работи и Народното събрание, въпреки трудностите. Предизборната надпревара е състезание на ценности – от избора на хората зависи дали страната ни ще удържи евроатлантическа си посока на развитие. ГЕРБ доказа, че е носител на европейските ценности“, посочи г-н Нунев. Той призова жителите на града да гласуват с номер 17 в бюлетината на 6 ноември.

Членове и симпатизанти на най – голямата дясна политическа сила в региона и страната участваха в  раздаването на флаери и други агитационни материали в подкрепа на кандидатите за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев.

Предстоят открити приемни и в населените места на Община Русе.

< Назад