03.08.2020

Народният представител от ГЕРБ Владимир Вълев се срещна с граждани във Варна

Народният представител от ГЕРБ Владимир Вълев проведе приемен ден във Варна. Въпрос за своя база в стадион „Локомотив” поставиха пред депутата представители и треньори от единствения в града ОСК „Млади стрелци”. Те очакват подписване на договор с Община Варна, за да имат гаранции за ползването й, както и  за преустройването й за стрелба на 60 м с лък, каквито са изискванията за участие в състезания.  През годините клубът има традиции в обучението в стрелба с лък, свои вицешампиони и се радва на интерес от страна на подрастващи и млади хора. Народният представител веднага се свърза с общинска дирекция „ Спортни имоти”, където са запознати с проблема, но предстои  да се решава на заседание  на Общинския съвет.

В приемната на депутата пенсиониран корабен инженер представи свое изобретение за многофункционална машина, предназначена предимно за земеделие, озеленяване,  аварийни дейности с елзахранването в малки населени места и др., която иска да патентова в България. Възрастният мъж е подал заявление и  поиска съдействие от Владимир Вълев за по-бърза комуникация с патентното ведомство.

Приемната се проведе при спазване на задължителните епидемични мерки във връзка с извънредното положение заради COVID-19.

 

< Назад