12.10.2020

Народният представител от ГЕРБ Пламен Тачев се срещна с жители на община Долни Дъбник

Народният представител от ГЕРБ Пламен Тачев се срещна с жители на община Долни Дъбник. Той направи анализ на политическата обстановка в страната, като подчерта, че правителството на Бойко Борисов е стабилно и е мотивирано да изкара до края четиригодишния си мандат, въпреки натиска и напрежението. „Кабинетът усилено работи за развитието на всички населените места в страната. Средствата са насочени за ремонт на общинските пътища и уличната мрежа, подновяване на уличното осветление и подмяна на водопроводна мрежа. Предвидени са средства и за изграждането на нови детски площадки”, категоричен бе Пламен Тачев.

Кметовете на селата Горни Дъбник и Бъркач се обърнаха към народния представител с молба за съдействие пред ръководството на община Долни Дъбник за подновяване на уличното осветление, ремонт на стари мостове и изграждането на нови детски площадки.

На срещата в Долни Дъбник присъстваха и Цветомир Генчев, областен организационен секретар на ПП ГЕРБ – Плевен, и представители на Общинското ръководство на партията.

< Назад