26.11.2019

Народният представител от ГЕРБ Николай Сираков с приемен ден в Трявна

Народният представител от ГЕРБ Николай Сираков проведе приемен ден за граждани в Трявна. По време на него бяха поставени въпроси за ремонт на улици, част от републиканска пътна мрежа и дългогодишен проблем с опасен наклонен бор, който се намира в частен имот и представлява заплаха за съседни имоти и преминаващи хора. Сираков пое ангажимент да сезира отговорните институции по поставените от гражданите въпроси, за да се намерят бързи и адекватни решения на проблемите на тревненци.

По време на приемната бе поставен и въпрос, свързан с реда за отдаване под наем на площи за търговия на открито в обособените пазари в различни общини в страната. Народният представител от ГЕРБ отбеляза, че не съществуват единни условия за отдаване под наем на търговците, тъй като собствеността на площите е различна, както и управлението на пазарите в различните населени места.

Обсъдена беше и темата за поддръжката и маркировката на републиканска пътна мрежа, както и необходимостта от завишен контрол от страна на органите на реда по отношение на управлението на пътни превозни средства.

Гражданите, посетили приемната на народния представител, ще бъдат уведомени за резултатите по поставените въпроси. Следващият приемен ден на Николай Сираков в Трявна ще се проведе през декември.

 

 

< Назад