31.05.2016

Народният представител Кирил Калфин изпрати поздравителен адрес за празника на II ОУ "Даскал Димитри" в Кюстендил

Поздравителен адрес и кошница с цветя изпрати народният представител от ГЕРБ Кирил Калфин по повод патронния празник и годишнината от създаването на II ОУ "Даскал Димитри" в Кюстендил.

В поздравителния адрес се казва: "Уважаема г-жо Директор, скъпи преподаватели, ученици и родители, за мен е огромно удоволствие да Ви поздравя с патронния празник на Вашето училище и със 151 - годишнината от неговото създаване. Основно училище "Даскал Димитри" е училище с история, традиции и високо реноме. За всеки, който е възпитаник на школото, този факт може да бъде само повод за гордост и високо самочувствие. В днешния празничен ден Ви желая само прекрасни емоции и  вдъхновение да бъдете успешни и целеустремени!"

Поздравът до учителския колектив и учениците гласи още: "На Вас, ученици, пожелавам да бъдете упорити, борбени и будни. Не забравяйте, че училището е мястото, където можете да развивате потенциала си и да придобиете стабилна основа в пътя си напред.

Драги учители, продължавайте да бъдете добрия пример за нашите деца и да следвате все така отговорно и всеотдайно мисията си на просветители! На всички Вас желая крепко здраве, лично щастие и удовлетворение от постигнатите резултати! Честит празник!"

 

< Назад