04.09.2017

Народният представител д-р Венка Стоянова и общинските съветници от ПП ГЕРБ подпомогнаха участието на талантлива търговищенка в Международен певчески конкурс

Народният представител д-р Венка Стоянова и общинските съветници от ПП ГЕРБ-Търговище дариха част от възнагражденията си, за да подпомогнат участието на 13-годишната Елеонора Димитрова в XIV Международен певчески конкурс за деца и младежи  „Golden sunshine” в гр.Шиофок, Унгария. На вокалната надпревара седмокласничката спечели първото си Гран При и представи изцяло подновения си репертоар на кораба „ Сейнт Миклош“ на езерото Балатон. Народният представител д-р Венка Стоянова поздрави Елеонора за постигнатия успех и й пожела нови постижения, с които да прославя Търговище и България.

 

Конкурсът се организира от Центъра за образование и култура гр. Шиофок.В рамките на три дни, изпълнители от Босна и Херцеговина, Австрия, Унгария, Чехия, Словения, Словакия, Румъния и България имаха възможност да представят своите гласови възможности и артистичност в областта на популярната и забавната песен.

 

 

< Назад