25.07.2016

Народните представители от ПП ГЕРБ в Пловдив ще проведат приемни с граждани на 25.07.2016 г

В понеделник, 25-ти юли 2016 г., народните представители от ПП ГЕРБ от 16-ти МИР Пловдив-град ще приемат граждани от избирателния си район, както следва:

Менда Стоянова – председател на Парламентарната комисия по бюджет и финанси в 43-тото Народно събрание – от 16.00 в централния офис на ПП ГЕРБ на бул. „Марица” 91.

Димитър Лазаров -  председател на Парламентарната комисия за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специалните разузнавателни средства и достъпа до данните по Закона за електронните съобщения и  член на Комисия по правни въпроси – от 17.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ на улица „Прага” 2.

Стефан Дедев – член на Комисията  за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специалните разузнавателни средства и достъпа до данните по Закона за електронните съобщения и на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред -  от 16.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ на бул. „Марица” № 91.

инж. Атанас Ташков - член на Парламентарната комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения и на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове в 43-тото Народно събрание - от 16.00 часа в партийния офис на ул. „Стефан Стамболов" № 21.

Петър Петров - член на Парламентарната комисия за контрол над службите за сигурност и на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред - от 16.00 в офиса на ПП ГЕРБ на ул. "Коста Паница" № 5.

< Назад